بیماری های زنان زایمان نازایی

دکتر مریم لطفی زاد متخصص بیماری های زنان زایمان نازایی

ریزش مو

                                                  ریزش مو

با سلام.ببخشید بنده حدود چهار ساله که فیبروم دارم تقریبا دو و نیم سانته.هر شش ماه یکبار هم سونو میدم تا در مورد سایزش اطلاع پیدا کنم..ازطرفی دو سال پیش ریزش مو داشتم  همه ازمایشات را دادم و مشکلی نداشتم .اردیبهشت امسال تقریبا شش ماه پیش هم سونو دادم مشکلی بجز همین فیبروم نداشتم سایزشم زیاد تغیر نداشت.درست یک ماه بعد از سونو گرافی ریزش مو بخصوص درناحیه وسط سرم زیاد شد و جوشهای چرکین در ناحیه چونه زدم .تا حالا ریزش موهام ادامه داره البته مشکل جوشهام تا حدود زیادی بهتر شده ولی ریزش موهام نه .پریودهایم همیشه تاخیر دارند.حالا میترسم که نکنه کیست تخمدان داشته باشم امکانش هست؟بنظر شما این نوع ریزش دلیلش چی میتونه باشه.ممنون میشم کمکم کنید.

----------------------------------------------------------------------------

سلام عزیزم

با توجه به ریزش موهایتان و تاخیر پریود احتمال کیست تخمدان ، بیماری تخمدان پلی کیستیک و اختلالات هورمونی مطرح هستند. انجام سونوگرافی رحم و تخمدانها و بررسی های هورمونی مجدد در یک آزمایشگاه معتبر توصیه می شود. جواب سونوگرافی و آزمایشات را برایم ارسال نمائید تا جهت درمان راهنمائی کنم. 


برچسب‌ها: کیست تخمدان, تخمدان پلی کیستیک, درمان کیست تخمدان, تاخیر پریود, فیبروم
+ نوشته شده در  جمعه شانزدهم آبان 1393ساعت 13:29  توسط دکتر مریم لطفی زاد متخصص بیماری های زنان  | 

احتمال حاملگی

                                                   احتمال حاملگی

سلام دکتر جان من پی سی او هستم 4ماهه دیان با گلوکوفاژ 500 میخورم از 8 میلیمتر شده 6میلیمتر.یه سوال داشتم من جمعه دیانم تموم شدو منتظره پریود شدم.یکشنبه رابطه ی جنسی داشتم.احتماله اینکه چن قطره ریخته باشه داخل واژنم هس.از اون هفته تا الانم پریود نشدم 2روز بعده نزدیکی حتی لونژیلم خوردم تا پریود شم ولی نشدم .احتمال حاملگی هس؟من خیلی میترسم که حامله شم.یه هفتس که دیانم تموم شده.

-------------------------------------------------------------------------------------

پاسخ: سلام عزیزم با توجه به مصرف قرص ضد بارداری دیان و لونژیل( قرص ضد بارداری اورژآنسی )  احتمال بارداری بعید است. تست خون بتای بارداری جهت اطمینان خاطر توصیه می شود. در صورت منفی بودن تست و عدم پریود تا دو روز دیگر از قرص دوفاستون 10 میلی گرمی شبی یک عدد تا 5 شب جهت باز شدن پریود استفاده نمائید.

برچسب‌ها: احتمال بارداری, تاخیر پریود, تنبلی تخمدان, قرص گلوکوفاژ, قرص دوفاستون
+ نوشته شده در  جمعه نهم آبان 1393ساعت 5:32  توسط دکتر مریم لطفی زاد متخصص بیماری های زنان  | 

اقدام به بارداری

اقدام به بارداری 

 سلام دکتر خسته نباشید.ماه قبل واسه بارداری اقدام کردم.این ماه 3 روز که از تاریخ پریود گذشته بود و پریود نشدم سونو دادم نوشته بود:رحم ابعاد طبیعی دارد،خط اندومتری منظم و ضخامت 13 م.م دارد. در ادنکس ها عارضه ای دیده نشد و مقدار کمی مایع در اطراف رحم دیده شد. آزمایش بتا دادم منفی بود. الان 9 روز از تاریخ پریودم گذشته یه لکه های خیلی کم قهوه ای دارم به نظرتون احتمال بارداری هست؟ اگه نه پس چرا پریود نمیشم؟

----------------------------------------------------------------------

خیر عزیزم احتمال زیاد اختلالات هورمونی عامل تاخیر پریود شما می باشد. جهت باز شدن پریود از قرص مدروفم 5 میلی گرمی شبی 2 عدد تا 5 شب استفاده نمائید. در صورت تکرار این مورد در سیکل بعدی بررسی هورمونی توصیه میشود.

 


برچسب‌ها: احتمال بارداری, لکه بینی پریود, بهترین متخصص زنان, تاخیر پریود, قرص مدروفم
+ نوشته شده در  جمعه هفتم شهریور 1393ساعت 10:45  توسط دکتر مریم لطفی زاد متخصص بیماری های زنان  | 

احتمال کیست تخمدان

احتمال کیست تخمدان

سلام  خانم دکتر سپاسگزار که همیشه به سوالها حواب میدین.29ساله ومتاهل درد تخمدان چپ دارم بعضی وقتها که با روغن که مالش میدهم خوب میشم پریودهام همیشه نا منظم بوده و حدود یک هفته تاخیر دارند.  به نظرشما این درد مال کیست تخمدانه چه موقعی از سیکل برم سونو ؟؟؟ 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

سلام عزیزم

با توجه به وجود درد و نامنظمی پریود احتمال زیاد کیست تخمدان مطرح است . علل احتمالی دیگر درد شامل عفونت رحمی یا تخمدان و نیز فیبروم رحم می باشد. جهت بررسی دقیق انجام سونوگرافی رحم و تخمدانها ( ترجیحا" سونوی واژینال) و نیز معاینه متخصص زنان الزامی است. سونوگرافی باید بلافاصله پس از پاکی از پریود  انجام شود. مطالعه مقاله کیست تخمدان سایت جدیدم توصیه می شود.


برچسب‌ها: درد تخمدان, درد رحم, کیست تخمدان, فیبروم رحم, تاخیر پریود
+ نوشته شده در  جمعه نهم خرداد 1393ساعت 13:47  توسط دکتر مریم لطفی زاد متخصص بیماری های زنان  | 

تاخیرپریود

 تاخیر پریود

سلام دکتر و خسته نباشید. من دختری هستم 18 ساله. 4 ساله که پریود شدم اوایلش نامنظم بود که رفتم دکتر وبا یه سری دارو رفع شد ولی بازم 8-9 ماهه پیش پریودام نامنظم شد که پیش دکتر زنان رفتم وگفتن که کیستای ریز دارم که با دارو رفع میشه خداروشکر تو این مدت منظم شده...

حدود دوسال پیش ریزش مو پیدا کردم وموهای زائد صورتم زیاد شد دکتر رفتم که ماینوکسیدل دادن برای ریزش موهام ولی چندماه که استفاده کردم ریزش موهام بیشتر شو ومن قطره رو قطعش کردم ولی موهای جلوی سرم خیلی ریخته این خیلی واسم عذاب اوره وخیلی ناراحتم...
یک ماهه پیش پیش یه دکتره متخصص غدد رفتم که گفتن هورمونای مردانه تو بدنم زیاد شده دلیل این مشکلاتم همینه و قرص اسپرینولاکتون و فیناستراید و اتیسترون و متفورمین تجویز کردن...
یه ماهیی میشه که این داروهارو مصرف میکنم به جز اتیسترون پریودام به جای ماهی یه بار شده دوهفته یه بار میخواستم راهنماییم کنید که این مشکلم باعث نازایی نمیشه؟ یا اصلا موهای سرم دوباره پرپشت میشه؟ این دارو ها عوارضی نداره؟ نظر شما راجع به این چیه؟...

ممنون میشم از راهنماییتون

پاسخ: سلام عزیزم
جهت تنظیم پریود بایستی اتیسترون را هم مصرف کنید. در صورت عدم درمان بیماری تخمدان پلی کیستیک  امکان ناباروری  دارد. خوشبختانه با درمان موهای سرتان مجددا  پر پشت می شود. بهر حال تمام داروها عوارض خاص خود را در برخی مصرف کنندگان دارند ولی مصرف آنها بهتر است.
مطالعه مقاله کیست تخمدان سایت جدیدم توصیه می شود.

برچسب‌ها: تخمدان پلی گیستیک, کیست تخمدان, موهای زائد, تاخیر پریود, بهترین دکتر زنان تهران
+ نوشته شده در  جمعه نوزدهم اردیبهشت 1393ساعت 13:33  توسط دکتر مریم لطفی زاد متخصص بیماری های زنان  | 

بی بی چک

                                       بی بی چک

سلام خانم دکترخسته نباشید ووقت بخیر. تست بی بی چک انجام دادم ولی منفی بود ولی تا حالا هم پریود نشدم با امروز 9 روزه  که عقب انداختم ممکنه باردار نباشم وآیا ممکن بی بی چک هم جواب ندهد؟و مشکل دیگه ای باشد ؟ شده  که کسی اینطوری عقب انداخته باشه و باردار نباشد همچین مشکلایی که پریودی عقب میفته ناشی از چیه ممنون میشم راهنماییم کنید.

..............................................................................................................

سلام عزیزم

صحت تست بی بی چک  در حدود 70% موارد می باشد. لذا جهت اطمینان خاطر تست خونی بارداری نیاز است . علل تاخیر پریود ممکن است ناشی از استرس و یا کیست تخمدان باشد در صورت تکرار این حالت در سیکل ماهیانه بعدی ، انجام آزمایشات هورمونی و سونوگرافی لگن ضروری است . 
دکتر لطفی زاد


برچسب‌ها: بی بی چک, تست خونی بارداری, تاخیر پریود, عقب افتادن پریود, پریود نشدن, تست بی بی چک
+ نوشته شده در  شنبه هفدهم تیر 1391ساعت 8:47  توسط دکتر مریم لطفی زاد متخصص بیماری های زنان  | 

عقب افتادن پریود

عقب افتادن پریود

باسلام. من 28 ساله و مجرد هستم .از پاییز سال 90 با انجام سونو متوجه شدم که د رجدار قدامی رحم میوم مورال با گسترش ساب موکوزال به قطر 20 میلیمتر وجود دارد و بقیه موارد مربوط به ضمائم رحم طبیعی هستند.ازاین موضوع دچار نگرانی شده ام و هیچ اطلاعی ندارم ایا درآینده ممکن است باعث نازایی شود؟در ضمن من در تاریخ 17/2/91 پریود شدم و حدود 10روزاست که پریودی من عقب افتاده است ایا به علت همان میوم میتواند باشد.ممنون میشوم راهنماییم کنید

.........................................................................................................................................................................

سلام عزیزم

تاخیر پریود علل زیادی منجمله استرس یا اختلالات هورمونی و یا کیست تخمدان میتواند داشته باشد  ولی میوم جزء علل احتمالی محسوب نمی شود . میوم رحم در ابعاد ذکر شده بسیار کوچک است و فقط هر شش ماه سونوی مجدد از لحاظ کنترل سایز ضروری است . جهت باز شدن پریود ، قرص مدروکسی پروژسترون 5 میلی گرمی روزی 2 عدد تا 5 روز توصیه میشود ولی قبل از آن مراجعه به پزشک متخصص زنان جهت سونوگرافی و آزمایشات هورمونی ضروری است . 
دکتر لطفی زاد


برچسب‌ها: سایت دکتر زنان, عقب افتادن پریود, تاخیر پریود, میوم رحم, نازایی فیبروم رحم
+ نوشته شده در  سه شنبه بیست و سوم خرداد 1391ساعت 8:11  توسط دکتر مریم لطفی زاد متخصص بیماری های زنان  | 

خونریزی شدید رحم

خونریزی شدید رحم

خسته نباشید . دکتر من یک هفته پریودم عقب افتاده بود ، قرص مدروکسی پروژسترون مصرف کردم ، باز شد . حالا سه روزه که شدید خونریزی دارم و گاهی اوقات لخته های خون بزرگی ازرحمم خارج میشه و از شدت خونریزی ضعف و سرگیجه پیدا کرده ام . خواهش میکنم یه دارو برای قطع این خونریزی تجویز کنید. در ضمن 26 سال سن دارم و یک بچه سه ساله دارم .

--------------------------------------------------------------------------------------با سلام

عزیز من ضعف و  سرگیجه شما نشانه کم بودن مایعات بدنی  بر اثر خونریزی شدید است . چون پریودتان تاخیر داشت و پس از آن دچار خونریزی رحم شدید ، احتمال سقط جنین ناقص خیلی زیاد است لذا جهت بررسی بیشتر  و معاینه داخلی هرچه سریع تر به پزشک زنان و یا اورژانس بیمارستان مراجعه نمائید . دارو پس از تعیین دقیق علت خونریزی تجویز می شود. 


برچسب‌ها: خونریزی رحم, خونریزی شدید رحم, تاخیر پریود, سقط جنین, قرص مدروکسی پروژسترون
+ نوشته شده در  پنجشنبه هفدهم فروردین 1391ساعت 8:8  توسط دکتر مریم لطفی زاد متخصص بیماری های زنان  |