X
تبلیغات
بیماری های زنان زایمان نازایی

بیماری های زنان زایمان نازایی

دکتر مریم لطفی زاد متخصص بیماری های زنان زایمان نازایی

علت موهای زائد زنان

                                      علت موهای زائد زنان 
با سلام خدمت خانم دکتر لطفی زاد
الهام هستم 24 سالمه و 4 ساله ازدواج کردم.
این دومین باره بهتون میل می زنم.
دکتر متخصص پوست و زیبایی من برای ریزش موهام بهم قرص فلوتامید تجویز کردند.
یک چهارم قرص در 24 ساعت.من رشد موهای زائد در صورت و جاهای دیگه بدنم ندارم اما این قرص برای سرکوب هورمونهای مردانه تجویز شد.
حدود 5 ماهی میشه ازش استفاده می کنم و ریزش موهام قطع شده.
می خواستم بپرسم آیا این قرص اثری تو باروری من داره یا نه؟ یا اینکه در دراز مدت اثر می ذاره؟
اگه به طور ناخواسته بچه دار بشم آیا این قرص تاثیر منفی روی جنین می تونه داشته باشه؟
سوال دیگم اینکه حدود 3 یا 4 دوره از قائدگیم هست که سر ماه با لکه بینی خفیف و بعد شدید پریودم شروع میشه.
این لکه بینی ها حدود 3-4 روز طول میکشه و بعدش خونریزی من شروع میشه.و اون لکه بینی ها هم به رنگ تیره و گاهی سیاه و لخته ای دیده می شه.
این علائم نشانگر چه بیماری در رحم و تخمدان منه؟
آیا خطر داره؟
ازتون ممنون می شم اگه جوابمو بدین.چون خیلی نگرانم.
واقعا از پشتکارتون کمال تشکر و قدردانی  رو دارم و بهتون به عنوان یک زن افتخار می کنم.
همیشه سلامت باشید.
...........................................................................................
سلام الهام خانم
لکه بینی و اختلال پریود شما عارضه جانبی قرص فلوتامید است که قرصی ضد هورمون آندروژن می باشد لذا هورمونهای بدنتان با مصرف این قرص دگرگون میشوند ولی این عارضه موقت است ( خطرناک نیست)و سه ماه پس از مصرف دارو از بین میرود . در حین مصرف قرص حاملگی ممنوع است و اثرات سوئی روی جنین دارد لذا شش ماه پس از قطع قرص اقدام به بارداری نمائید . 
دکتر لطفی زاد


برچسب‌ها: قرص فلوتامید, موهای زائد, لکه بینی قاعدگی, سایت دکتر زنان, لخته سیاه خون قاعدگی
+ نوشته شده در  شنبه سی و یکم تیر 1391ساعت 8:12  توسط دکتر مریم لطفی زاد متخصص بیماری های زنان  | 

عوارض سزارین

                                       عوارض سزارین

 باسلام

من5ماه است که سزارین کردم.از 2 ماه پیش خونریزیهای شدیدم شروع شد با فاصله کوتاه که با آمپول بطور مقطعی قطع میشد وبعد10روز دوباره خونریزی میکردم .ازمایش خونم مشکلی نداشت ولی سونوگرافیم نشون داد که ضخامت اندومتررحمم زیاد هست البته 2ماه پیش 13میلیمتر و سونوگرافی ماه پیشم 8میلیمتر بود،که از قرص مدروکسی پروژسترون همراه با ژلوفن به مدت 20روز مصرف کردم که طی این 20 روز چند روز لکه بینی هم داشتم وبعد از اتمام قرص دوباره خونریزی شدیدم شروع شده الان خیلی نگرانم ممنون می شوم راهنمائیم کنید.باتشکر زهرا 

......................................................................................................................................................................

سلام عزیزم

اگر به فرزندتان شیر می دهید از قرص لینسترنول یا شیر دهی ( قرص جلوگیری ) هر شب یک عدد استفاده نمائید . خونریزی ها تا سه ماه دیگر نرمال میشوند . نگران نباشید . 


برچسب‌ها: عوارض سزارین, خونریزی شدید رحمی, افزایش ضخامت آندومتر, قرص جلوگیری شیردهی, قرص مدروکسی پروژسترون
+ نوشته شده در  جمعه سی ام تیر 1391ساعت 15:32  توسط دکتر مریم لطفی زاد متخصص بیماری های زنان  | 

عکس رنگی رحم

                                    عکس رنگی رحم 

با عرض سلام و خسته نباشید

من 24 سال سن دارم، ساکن تهرانم و 3 ساله ازدواج کردم
از زمانی که بالغ شدم اغلب پریودهای منظم نداشتم و همیشه 30 یا 35 یا 40 روزه پریود می شدم گرچه یکی دو بار آزمایش هورمونی و سونو انجام دادم که همگی نرمال بود
البته بسیار حساس و استرسی هستم و احتمالا همین مساله همیشه پریودم را عقب می انداخت
درست 1سال بعد از ازدواجم در 22 سالگی چند ماه پریود نشدم و آزمایش نشان داد دچار" پی سی او" شدم. این درحالیه که قبلا این مشکل رو نداشتم چون آزمایش هورمونی و سونوگرافی قبل از ازدواج انجام داده بودم. البته من به جز پریودنشدن هیچ علایم دیگه ای مثل موی زاید یا درد یا چاقی ندارم و پرولاکتینم هم نرماله!
الان 2 ساله که با مصرف پروژسترون پریود می شم و  1 سال و نیمه برای بارداری اقدام کردم که نتیجه ای نداشته. البته آزمایش اسپرموگرام همسرم نرماله
چند وقته قبل یک پزشک نسبتا معروف بدون اینکه درمان دارویی رو برام شروع کنه عکس رنگی تجویز کرد(در حالی که من تا به حال هیچ عفونتی یا جراحی نداشتم و نمی دونم چرا یکهو  برام این عکس نوشت،  بدون اینکه به من اطلاعاتی بده و من فکر می کردم مثل سونو هست!) و من بی خبر از همه جا برای گرفتنش رفتم و... درد و ناراحتی اون عکس (با توجه له اینکه هیج اطلاعاتی ازش نداشتم و یکهو اسپاسم بسیاااار شدیدی پیدا کردم و در ضمن هیچ داروی مسکن با ضد اسپاسمی قبل از عکس بهم داده نشد!) هیچ کدوم از لوله ها دیده نشد و فقط رحم که خدا رو شکر طبیعی بود دیده شد. رادیولوژیست گفت این امکان نداره گخ هر دو لوله اصلا دیده نشن و احتمالا لوله ها به خاطر اسپاسم شدید بسته است و ماه بعد دوباره بیا
ولی من دکترم رو عوض کردم و تشخیصش این بود که با توجه به سنم و وشرایط نسبتا نرمالم در مورد لوله ها فعلا نیازی به عکس نبوده و برای 3ماه کلوموفین تجویز کرد
  این ماه مصرف کردم ولی ... نه پریود شدم نه باردار هستم. دوباره پرژسترون خوردم تا پریود بشم. 
دکترم گفت بعد از 3 ماه اگه باردار نشدم برم برای عکس

ببخشید که شرح حال اینقدر طولانی شد ولی سوالم اینه که: با توجه به اینکه من تا به حال هیچ عفونتی نداشتم و جراحی هم نکردم ، طبق نظر پزشکان احتمال بسته بودن بودن لوله ها خیلی کمه و با توجه به اینکه با مصرف کلوموفین این ماه پریود نشدم یعنی تخمک گذاری نداشتم! حالا به نظر شما لازمه من اون عکس دردناک رو دوباره بگیرم یا بهتره از نظر تخمکگذاری بررسی بشم و اگه تخمک گذاریم مرتب و طبیعی شد و باردار نشدم برم سراغ عکس؟ فکر گرفتن دوباره این عکس خیلی ناراحتم میکنه
خیلی خیلی ممنونم که وقت میگذارید 


سلام عزیزم

با توجه به سن پائین شما و عدم سابقه عفونت و یا عمل جراحی به احتمال زیاد عکس رنگی رحم شما نرمال است . فعلا با مصرف مجدد کلومیفن سعی در ایجاد تخمک گذاری داشته باشید و اگر پس از چند سیکل تخمک دار نرمال باردار نشدید آن زمان جهت عکس رنگی رحم اقدام نمائید . 
دکتر لطفی زاد


برچسب‌ها: عکس رنگی رحم, درمان نازایی, قرص کلومیفن, درمان ناباروری, تخمک گذاری زنان
+ نوشته شده در  سه شنبه بیست و هفتم تیر 1391ساعت 9:34  توسط دکتر مریم لطفی زاد متخصص بیماری های زنان  | 

هیسترکتومی

                                 هیسترکتومی

با سلام و عرض ادب

من 47 سالمه و سه تا زایمان داشته ام . حدودا" از پارسال دچار خونریزی های شدید رحمی و کم خونی فقر آهن ناشی از آن شدم که دکتر زنان برام رحم آدنومیوزیس تشخیص داد و گفت که اول نیاز به کورتاژ تشخیصی داری که انجام دادم و در جوابش سایز بزرگ رحم ( ابعاد رحم 86در 95 میلی متر ) و افزایش ضخامت آندومتر ( 18 میلی متر) را نوشته است . تا 6 ماه هم قرص مدروکسی پروژسترون خوردم که اصلا" تاثیر نداشت . خانم دکتر خیلی نگرانم و می ترسم که خدای نکرده سرطان رحم گرفته باشم . خواهش میکنم شما که بهترین دکتر زنان هستید راجع به بیماری من و درمانم راهنمائیم کنید . با تشکر سمیه

......................................................................................................................................................................

سلام عزیزم

با توجه به سایز بزرگ رحم شما و ضخامت آندومتر که به دارو پاسخ نداده است و در ضمن در سن شما با وجود این خونریزی های شدید رحمی امکان سرطان رحم(کانسر آندومتر) مطرح میشود و هیسترکتومی ( عمل خارج کردن رحم ) و فرستادن نمونه به آزمایشگاه پاتولوژی الزامی است . 


برچسب‌ها: هیسترکتومی, بهترین دکتر زنان, کورتاژ تشخیصی, خونریزی رحم, آدنومیوزیس رحم
+ نوشته شده در  چهارشنبه بیست و یکم تیر 1391ساعت 8:16  توسط دکتر مریم لطفی زاد متخصص بیماری های زنان  | 

کولپوسکوپی

                                       کولپوسکوپی

سلام خانم دکتر.من همیشه از ابتدای زمانی که پریود شدم همیشه پریود هام نامنظم بود .یک بار کیست عمل کردم و هیچ مشکلی نداشتم ولی این نامنظمی قاعدگی خیلی مرا عصبی کرده است این نامنظمی هر سنی به یک صورت است در حال حاضر یک هفته زودتر از تاریخ قاعدگی شروع به لک بینی میکنم و این داستان تا 2 هفته طول می کشد به صورت لکه و روز به روز بیشتر می شود تا اینکه بعد دو هفته من پروید می شوم.به دکتر های زیادی مراجعه کردم .دکتر آخر به من قرص متفورمین را داد که 7 ماه است که میخورم ولی خوب نشدم .دکترم گفت روزی 2 تا بخورم و فعلا 4 روز است که روزی 2 تا شده است .میخواستم بدونم آیا این بیماری چیست و آیا با این قرص خوب می شوم؟
سوال دیگر من که شاید به موضوع بالا هم ربط داشته باشد ، این است که معاینه شدم و همه دکترها گفتند که زخمی در رحم من هست که خیلی شایع است و خیلی از زن ها دارند من چندین بار پماد و قرص های آنتی بیوتیک مصرف کردم و این آخری باز هم من و هم طرف من آنتی بیوتیک خوردیم دو نوع که در معاینه آخری دکتر گفت عفونت تو خیلی بهتر شده در حدی که من تازه میبینم که زخم هست و یک داروی بنفش خیلی بد به من تزریق کردند و گفتند باید کلپوسکوپی بکنم.حالا با این وضع لطفا مرا راهنمایی کنید آیا کلپوسکوپی لازم است؟ این عفونت ها و زخم ها دلیلش چیست . با تشکر از شما. 
.................................................................
سلام عزیزم
جهت تشخیص علت پریود نامنظم و لکه بینی قاعدگی شما سونوگرافی واژینال از رحم و تخمدانها ضروری است . در ضمن آزمایشات کامل هورمونی شامل هورمون تستوسترون و هورمون تیروئید ضروری است . خیر فعلا تا علت بیماری مشخص نشده از خوردن قرص متفورمین خودداری نمائید تا دچار عوارض آن از قبیل افت قند خون و عوارض گوارشی نشوید . علت زخم دهانه رحم شما عفونت های مزمن رحم و واژینیت های درمان نشده قبلی بوده است و  نیاز به کولپوسکوپی جهت تعیین ضایعات پیش بدخیمی رحم در این زخم دارید . جهت تعیین علت عفونت رحمی کشت ترشحات واژن و درمان آنتی بیوتیکی بر مبنای  جواب کشت توصیه میشود . 
دکتر لطفی زاد


برچسب‌ها: کولپوسکوپی, علت زخم رحم, عفونت رحم, درمان زخم رحم, قرص متفورمین, کیست تخمدان
+ نوشته شده در  چهارشنبه بیست و یکم تیر 1391ساعت 8:10  توسط دکتر مریم لطفی زاد متخصص بیماری های زنان  | 

بی بی چک

                                       بی بی چک

سلام خانم دکترخسته نباشید ووقت بخیر. تست بی بی چک انجام دادم ولی منفی بود ولی تا حالا هم پریود نشدم با امروز 9 روزه  که عقب انداختم ممکنه باردار نباشم وآیا ممکن بی بی چک هم جواب ندهد؟و مشکل دیگه ای باشد ؟ شده  که کسی اینطوری عقب انداخته باشه و باردار نباشد همچین مشکلایی که پریودی عقب میفته ناشی از چیه ممنون میشم راهنماییم کنید.

..............................................................................................................

سلام عزیزم

صحت تست بی بی چک  در حدود 70% موارد می باشد. لذا جهت اطمینان خاطر تست خونی بارداری نیاز است . علل تاخیر پریود ممکن است ناشی از استرس و یا کیست تخمدان باشد در صورت تکرار این حالت در سیکل ماهیانه بعدی ، انجام آزمایشات هورمونی و سونوگرافی لگن ضروری است . 
دکتر لطفی زاد


برچسب‌ها: بی بی چک, تست خونی بارداری, تاخیر پریود, عقب افتادن پریود, پریود نشدن, تست بی بی چک
+ نوشته شده در  شنبه هفدهم تیر 1391ساعت 8:47  توسط دکتر مریم لطفی زاد متخصص بیماری های زنان  | 

فریز زخم دهانه رحم

                                فریز زخم دهانه رحم

سلام 28 سال سن دارم آخرین باری که معاینه شدم دکتر گفت زخم دهانه رحم دارم باید فریز کنم می خواستم بدونم آیا با دارو بدون فریز درمان میشم یا حتمأ باید فریز کنم در ضمن آیا درسته که اگر عفونت درمان نشه باید رحم رو در بیارن
با تشکر از راهنماییتون
.......................................................................................................................................
سلام عزیزم
درمان عفونت و زخم رحم در درجه اول با دارو می باشد در صورت عدم پاسخ به درمان به متخصص دیگری جهت نظر دوم مراجعه و سپس اگر لازم بود فریز کنید . عفونت درمان نشده در موارد کمی که خیلی شدید شود و درد های مزمن لگنی بدهد پزشک مجبور به خارج کردن رحم میشود . 
دکتر لطفی زاد


برچسب‌ها: عوارض فریز, فریز زخم رحم, درمان عفونت رحم, عمل در آوردن رحم, زخم دهانه رحم
+ نوشته شده در  پنجشنبه پانزدهم تیر 1391ساعت 16:7  توسط دکتر مریم لطفی زاد متخصص بیماری های زنان  | 

تنگ کردن واژن

                                              تنگ کردن واژن

با عرض سلام وخسته نیاشید خدمت شما
من یه خانم 27 ساله هستم حدود 2 سال است ازدواج کرده ام، تقریبا همیشه عفونت رحم داشتم و هیچوقت به صورت کامل برطرف نشده یک بار تجربه سقط جنین داشته ام . درحال حاضر من وهمسرم به دلیل گشاد بودن واژنم دچار مشکل شده ایم و با مراجعه به پزشک تشخیص دادند که کمی شلی بافتهای لوله واژن دارم وهمسرم اصرار به عمل تنگ سازی واژن و جراحی زیبایی واژن دارد با توجه به اینکه تاکنون زایمان انجام نداده ام شما در این مورد چه توصیه ای دارید؟به نظرتون تنها با انجام ورزشهای کگل و برطرف شدن عفونتم ممکنه مشکلم برطرف بشه؟یا اینکه باید حتما عمل تنگ سازی رو انجام بدم
قبلا از راهنمائی تون تشکر میکنم

....................................................................................................................................................................

سلام عزیزم

مسلما ورزش های کگل و رفع عفونت رحم تاثیر بر تنگ شدن واژن دارند ولی در نظر داشته باشید که این تاثیر معمولا پس از 6 ماه ورزش مداوم پدیدار میشود و تا زمانی که ورزش را ادامه دهید هست و خیلی هم تنگی نمی آورد . اگر مایل به تنگی سریع تر و دایمی هستید عمل جراحی ترمیم پرینه یا پرینورافی( تنگی واژن) توصیه میشود ولی در نظر داشته باشید که در صورت انجام این عمل جهت اجتناب از گشادی مجدد زایمان بایستی به طریق سزارین انجام شود .
دکتر لطفی زاد


برچسب‌ها: تنگ کردن واژن, جراحی زیبایی واژن, گشادی واژن, تنگ کردن رحم, عمل تنگ کردن واژن
+ نوشته شده در  چهارشنبه چهاردهم تیر 1391ساعت 6:56  توسط دکتر مریم لطفی زاد متخصص بیماری های زنان  | 

سرطان رحم بر اثر زگیل تناسلی

سرطان رحم بر اثرزگیل تناسلی 

سلام خانم دکتر
سوال در مورد زگیل تناسلی است.همسر من زگیل تناسلی دارندومن هم از ایشان گرفته ام.حالا میخواستم بدونم  اینکه چطوری میشه درمانش کرد؟واکسنشو کجا باید بزنیم و برای من که 28 ساله و همسرم 30 ساله هست موثره؟
همسرم یکبار زگیلهارو سوزاند ولی دوباره در اومد این سری که رفته بود پیش دکتر پوست براش چند ازمایش نوشته برای من هم معرفی پیش دکتر زنان نوشته.غیر از ازمایش پاپ اسمیر چیز دیگه توصیه میکنید ؟ممکنه خانم دکتر من سرطان رحم گرفته باشم؟چیکار کنم که رابطه امون مشکل ساز نباشه استفاده از ک .ا .ن .د .و.م .کافی؟زمانیکه خواستم بچه دار بشم چیکار باید بکنم؟نمیخوام به بچه ام سرایت کنه.
با تشکر فراوان خواهش میکنم پاسخمو بدید من خیلی نگرانم
....................................................................................................................................
سلام عزیزم
 تزریق واکسن گارداسیل در سه نوبت جهت اجتناب از ابتلا به انواع پر خطر ویروسHPV زگیل تناسلی و نیز سرطان دهانه رحم ضروری است. بله حتی برای شما هم موثره در مورد شوهرتان کمتر موثره ولی باز توصیه میشود . کاندوم از ابتلا جدید تا حد زیادی جلوگیری می کند البته نه 100% . در صورت حاملگی در 98% موارد حاملگی دچار مشکل نمیشود فقط اگر در ماه آخر بارداری دچار ضایعات فعال زگیل بودید سزارین برای بچه توصیه میشود . انجام تست پاپ اسمیر سالانه برای اطلاع از ضایعات سرطان رحم ضروری است گرچه سرطان رحم در درصد بسیار کمی از افراد دارای سابقه زگیل تناسلی رخ می دهد .جهت درمان ضایعات زگیل تناسلی به روش فریز که موثرترین روش درمان و بدون  درد است ( سایر روشها با درد و سوزش زیاد و احتمال بالای عود ضایعات همراهند) به کلینیک اینجانب مراجعه نمائید. مطالعه  مقاله زگیل تناسلی و واکسن گارداسیل وبلاگ توصیه می شود . 
دکتر لطفی زاد


برچسب‌ها: سرطان رحم, زگیل تناسلی زنان, واکسن گارداسیل, واکسن زگیل تناسلی, درمان زگیل تناسلی
+ نوشته شده در  سه شنبه سیزدهم تیر 1391ساعت 20:12  توسط دکتر مریم لطفی زاد متخصص بیماری های زنان  | 

تنبلی تخمدان

 تنبلی تخمدان


با سلام و خسته نباشید

 من 29 سال سن دارم حدود 9 سال چاق هستم 164 قد 92 وزن دارم. ازدواج کردم یک پسر 2 ساله دارم  من از زمان دختری پریود های نا منظم داشتم بعد از ازدواج  من باردار نشدم رفتم دکتر که یعد از 3 سال با دارو بار دار شدم 2 قلو که بعد از 6 ماه زایمان زود رس داشتم .بعد از یک سال با لاپاراسکوپی  باردار شدم . و پسر حالا 2 سال تمام داره حدوداً 5 ماه است من لکه بینی دارم همراه با درد زیر شکم و کمر درد 2 بار سونوگرافی دادم که پی سی او هستم ولی این 5 ماه هر چه قرص و آمپول مصرف کردم خوب نشدم. این ماه هم دکترم گفت مجبور هستیم تخمدان های را فعل کنیم وقرص کلومیفن بهم داد که شبی 1 مصرف می کنم 6 تا مصرف کردم هنوز لکه بینی خوب نشده از شما خواهش می کنم منو راهنمایی کنید خواهش می کنم خیلی دارم اذیت می شوم. در ضمن من آدم خیلی خیلی استرسی هم هستم . لطفا من راهنمایی کنید هم مشکل لکه بینیم خوب یشه هم برای همیشه چطوری باید زیر نظر پزشک باشم با این مشکلی که دارم . من در عسلویه زندگی می کنم

.....................................................................................................................................................................

سلام عزیزم

جهت درمان پی سی او یا بیماری تخمدان پلی کیستیک( تنبلی تخمدان) بایستی حداقل 15 کیلوگرم وزن کم نمایید و سپس قرص متفورمین 500 میلی گرمی روزی 3 عدد تا 6 ماه مصرف نمایید . الان برای شروع کلومید زود است . آنرا قطع کرده و به متخصص تغذیه مراجعه نمایید و ورزش روزانه را شروع نمایید . پس از کاهش وزن و مصرف قرص متفورمین قرص کلومید شروع میشود . لکه بینی شما نیز با این روش به مرور بهبود می یابد 
دکتر لطفی زاد


برچسب‌ها: تنبلی تخمدان, تخمدان پلی کیستیک, قرص کلومیفن, قرص متفورمین, لکه بینی پریود
+ نوشته شده در  شنبه دهم تیر 1391ساعت 15:27  توسط دکتر مریم لطفی زاد متخصص بیماری های زنان  | 

درمان سقط جنین

درمان سقط جنین 

سلام خانم دکتر خسته نباشید این مشکل یکی از دوستانمه. من دختری 22 ساله هستم که مهرماه ازدواج کردم و چند وقت پیش باردار شدم و در هفته هفتم و شش روزگی جنینم رو از دست دادم. یعنی دقیقا  روز سی ام اردیبهشت ماه سقط شد. سقط هم در منزل اتفاق افتاد. ولی بعد از اون طی چندین سونوگرافی مشخص میشد که هنوز تکه هایی از جفت در رحمم باقی مونده. در عرض یک ماه با خوردن داروهای مختلف بالاخره در آخرین سونوگرافی گفتند که تکه خیلی خیلی کوچیک شده. سونو را نشون یکی از بهترین ماماهای شهرمون (آبادان) دادم. ایشون گفتند مهم نیست و با اولین قاعدگیم میفته. و به مدت 10 روز هم آنتی بیوتیک مصرف کردم که جلوی عفونتم رو بگیره. ایشون پس از اینکه من رو معاینه کردند گفتند که رحمم خوب و خشکه و فقط کمی عفونت گرفته که با خوردن قرص ها رفع میشه و اون تیکه هم با قاعدگی میفته و اصلا برای بارداری بعدی نیاز به جلوگیری نیست. همینطور که گفته بودند با قاعدگی اون تیکه هم سقط شد و عفونت هم رفع شد. اما الان من نمیدونم آیا واقعا میتونم اقدام به بارداری بعدی بکنم یا نه. آخه اکثر دکترا میگن بعد از سقط شش ماه جلوگیری لازمه. ولی ایشون! از اونجایی که ما خیلی بچه دوست داریم میخواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد اگر الان یعنی بعد از گذشت دو ماه از سقط باردار بشم؟ و آیا باید استراحت مطلق داشته باشم یعنی بیشتر وقتم رو دراز کش باشم یا نیازی نیست؟ راستی دلیل سقطم هم این بوده که چیز سنگین بلند کرده بودم. لطفا راهنماییم کنید.ممنونم

.............................................................................................

سلام عزیزم

حداقل سه ماه زمان پس از سقط جنین لازم است صبر کنید تا بارداری بعدی اقدام شود و حالت دراز کش در حاملگی لازم نیست فقط بار سنگین تر از 2 کیلوگرم بلند نشود و نزدیکی تا آخر ماه چهارم بارداری نباشد در ضمن از الان قرص اسید فولیک 400 میلی گرمی روزی یک عدد مصرف نمایید و تحت معاینه متخصص زنان جهت بررسی رحم از لحاظ وجود عفونت احتمالی رحم باشید تا درمان شود . 
دکتر لطفی زاد


برچسب‌ها: درمان سقط جنین, حاملگی پر خطر, قرص اسید فولیک, علت سقط جنین, سایت دکتر زنان
+ نوشته شده در  جمعه نهم تیر 1391ساعت 7:33  توسط دکتر مریم لطفی زاد متخصص بیماری های زنان  | 

لمس توده در پستان

لمس توده در پستان

سلام خانوم دکتر :

 من 22 سالمه و 9 روزه در سینه سمت چپم چیزی رو حس میکنم که باعث عدم تقارن وزنی و حجمی دو طرف بدنم شده .... البته ابدا محسوس نیست با چشم اما من متوجه اش شدم .
 اگر سینه رو 4 قسمت کنیم من این جسم رو که در اثر فشار جزیی ایجاد درد در این ناحیه میکنه رو در مرکز و امتداد محور عمودی حس میکنم .
دکتر احتمال فیبروادنوم داده  البته هنوز سونو نرفتم... اما مگر نه اینکه توده فیبروادنوم بدون درده ؟؟؟؟ 
ایا فیبروادنوم باعث نافرمی بدن میشه ؟؟؟ ا
ایا رژیم غذایی خاصی در کنترل رشدش موثره؟
...................................................................................................................................
سلام عزیزم
در سن شما فیبروآدنوم بسیار شایع است در حدود 13% خانم های جوانتر از 35 سال دارای این ضایعه خوش خیم پستانی می باشند و جهت تشخیص نیاز به سونوگرافی سینه  می باشد . برخی از این ضایعات دردناک می باشند . مهم این است که به آن فشار نیاورید و دایم تحت لمس قرار نگیرند تا درد ایجاد نشود . رژیم غذایی که برخی از محققین علوم پزشکی معتقدند که سبب کاهش سایز و رشد آنها میشود مصرف بیشتر میوه و سبزیجات و اجتناب از مصرف مواد قندی و نوشابه  می باشد . 
دکتر لطفی زاد


برچسب‌ها: فیبرو آدنوم پستان, توده پستان, درمان فیبروآدنوم پستان, درد پستان, سونوگرافی پستان
+ نوشته شده در  چهارشنبه هفتم تیر 1391ساعت 15:2  توسط دکتر مریم لطفی زاد متخصص بیماری های زنان  | 

کیست فونکسیونل تخمدان

کیست فونکسیونل تخمدان
سلام
من چند ماه پیش پریودم نامنظم شده بود به همین دلیل پیش دکتر رفتم و بعد از انجام آزمایشات متوجه شد کیست فونکسیونل در تخمدان راست و چپ دارم. دکتر برای من اتیسترون(سیپروترون کمپاند) تجویز کرد. الان دو ماه است که این دارو استفاده می کنم. ولی میزان خونریزی من در عادت ماهیانه خیلی کم شده است. در مورد این قضیه نگران هستم. ممنون می شوم اگر مرا راهنمایی کنید.
با تشکر
.............................................................................................................
سلام عزیزم
کم شدن خونریزی ماهیانه و حتی قطع موقت آن از عوارض قرص ضد بارداری می باشذد نگران نباشید این مساله برای بدنتان مشکلی پیش نمی آورد مگر اینکه سه ماه متوالی پریود قطع شود که در آن صورت جهت رفع افزایش ضخامت آندومتر رحم ، مصرف قرص جلوگیری قطع میشود . لذا در حال حاضر بدون نگرانی قرص را جهت درمان کیست فونکسیونل تخمدان ادامه داده و پس از سه ماه سونوگرافی مجدد جهت چک سایز کیست بنمایید . 
دکتر لطفی زاد


برچسب‌ها: کیست تخمدان, درمان کیست تخمدان, لاپاراسکوپی کیست تخمدان, کم شدن خونریزی ماهیانه, پریود نامنظم
+ نوشته شده در  شنبه سوم تیر 1391ساعت 9:29  توسط دکتر مریم لطفی زاد متخصص بیماری های زنان  | 

بارداری پس از سقط جنین

بارداری پس از سقط جنین

با سلام و خسته نباشید ممنون از سایت بسیار خوب و مفیدتان.
من متاسفانه در بارداری اول در 5 ماهگی به علت تشخیص اسپینابیفدا و هیدروسفال در جنین توسط پزشکان مجبور به ختم بارداری شدم.لازم به ذکر است که من در سه ماهه اول حاملگی اسیدفولیک مصرف میکردم ولی متاسفانه قبل از بارداری مصرف نمیکردم.در حال حاضر جنین در حال بررسی توسط پزشکان می باشد تا علت دقیق این ناهنجاری اعلام شود .
سوال های  من این است :
 آیا ممکن است در حاملگی بعدی هم چنین اتقاقی بیفتد و جنین به این عارضه مبتلا شود؟
درصورتیکه علت ژنیتیکی یا کروموزمی منجر به  این ناهنجاری جنینی شده باشد چه باید کرد؟
چگونه می توان تاحد ممکن از بروز این ناهنجاری در حاملگی بعدی جلوگیری شود؟(در حال حاضر روزانه 5 میلی گرم اسید فولیک دارم استفاده میکنم.)
از آنجا که گروه خون من منفی و همسرم مثبت می باشد و در زمان سقط که بصورت طبیعی بود هیچگونه امپول رگام تزریق نشد ایا این مسئله میتواند منجر به ناباروری من گردد؟
چه مدت بعد از سقط می توان  مجددا" اقدام به بارداری نمود؟و بهترین روش جلوگیری از بارداری در این مدت چیست؟
با تشکر فراوان
...................................................................................................................................
سلام عزیزم
بله امکان تکرار این حالت در بارداری های بعدی هم وجود دارد گرچه احتمال بالا نیست و با مصرف 4 گرم روزانه اسید فولیک سه ماه قبل از بارداری احتمال بسیار بسیار ناچیز میشود . اگر مشکل علت ژنتیکی داشته باشد متاسفانه کاری نمی توان انجام داد فقط میتوان از تست های غربالگری جنین در بارداری نظیر آمنیوسنتز و اندازه گیری میزان آلفا فتو پروتیین در سرم خون مادر برای تشخیص زودرس ناهنجاری سود جست . بطور معمول بارداری بعدی پس از سقط جنین بایستی حداقل سه ماه پس از آن باشد . چون آمپول روگام تزریق نکرده اید ریسک بروز هیدروپس جنینی در 10% موارد وجود دارد که با بررسی آنتی بادی های خون شما و انجام آمنیوسنتز در بارداری بعدی اگر وجود داشته باشد مشخص می .
شود ولی امکان نایاروری وجود ندارد . . بهترین روش جلوگیری در این زمان استفاده از قرص جلوگیری می باشد .
دکتر لطفی زاد


برچسب‌ها: سقط جنین, آمنیوسنتز, سایت دکتر زنان, تست های سلامت جنین, بیماری های زنان
+ نوشته شده در  جمعه دوم تیر 1391ساعت 10:47  توسط دکتر مریم لطفی زاد متخصص بیماری های زنان  |